luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Constructii / Apartamente 2 camere Constanta

Apartamente 2 camere Constanta

Apartamente 2 camere Constanta

Alegeti un apartament construit exact pe gusturile tale. La Maurer Residence vei gasi apartamente 2 camere Constanta intr-o zona linistita si plina de oportunitati. Noul ansamblu rezidential este plasat intre doua centre comerciale importante din Constanta. In acelasi timp, este plasat pe unul dintre cele mai mari bulevarde din oras.

Apartamente 2 camere Constanta – moderne si cu bun gust

Apartamente 2 camere ConstantaFiecare dintre aceste apartamente 2 camere Constanta pot fi personalizate dupa bunul gust al proprietarului. Asta pentru ca cele mai multe dintre apartamente sunt vandute inca de la stadiul de proiect. Asta pentru ca in ultimii 10 ani, constructorul a dat dovada de seriozitate si a respectat toate termenele limita. De asemenea, in portofoliul Maurer Residence se regasesc peste 4000 de apartamente vandute, dintre care 3500 au fost deja livrate cumparatorilor.

Cand te poti muta intr-unul din aceste aparamente 2 camere Constanta?

Pe site-ul constructorului se regasesc informatii cu privire la teremenul limita de construire ale acestor apartamente 2 camere Constanta. Fiecare proiect Maurer Imobiliare a fost finalizat inaintea termenelor limita. De asemenea, in cazul intarzierii unuia dintre proiecte veti fi despagubiti conform contractului. Familia Maurer Residence va asteapta! Pentru orice alta informatie ne puteti contacta oricand!

Check Also

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Ce avantaje si dezavantaje ofera o proiectare instalatii CCTV Brasov? Majoritatea antreprenorilor au ales deja …

Close