miercuri , februarie 21 2024
Breaking News
Home / Constructii / Case Prefabricate

Case Prefabricate

Exista avantaje majore ale unei case prefabricate?

Stiati ca exista persoane care cauta informatii cu privire la avantajele unei case prefabricate? In mod evident, este vorba despre acele persoane care isi doresc sa se mute intr-o noua casa dar o casa traditionala este prea scumpa pentru bugetul lor.

Exista tineri care abia s-au casatorit si isi doresc sa se mute in prima casa. Exista persoane care din diverse motive doresc sa se mute din casa in care locuiesc intr-o casa noua. Ei bine, pentru aceste persoane nu exista solutie mai atractiva decat o casa modulara (prefabricata).

Avantajele unei case prefabricate

Si pentru a raspunde intrebarii din titlul articolului, mentionam ca exista avantaje ale acestor case prefabricate. De fapt, exista foarte multe astfel de avantaje iar unele sunt mai putin cunoscute decat altele. Noi le enumeram in continuare pe cele mai importante dintre acestea.

1. Costuri reduse

Fara doar si poate, cel mai important avantaj al unei astfel de case este reprezentat de costurile reduse atat pentru achizitia casei cat si pentru intretinerea acesteia.

Cei care se orienteaza si in final aleg o casa modulara pot plati cu pana la 50% mai putin pentru casa respectiva decat pentru o casa traditionala. Si nu este vorba despre orice casa traditionala ci una cu aceiasi suprafata si care arata identic. Singura diferenta consta in structura casei.

2. Flexibilitatea de proiectare a carcasei modulare

Constructia de locuinte modulare permite sute de optiuni si posibilitati de proiectare . Firmele de specialitate vor colabora cu clientii pentru a determina tipul de casa si designul care se potriveste cel mai bine nevoilor acestora. In plus, le ofera o gama larga de planuri de etaj din care sa aleaga, intr-o varietate de stiluri.

Case PrefabricateDe asemenea, vor oferi o selectie uriasa de optiuni pentru a personaliza casa aleasa de catre clienti. Acestia din urma chiar pot modifica sau imbunatati specificatiile standard de constructie, pot sa-si proiecteze propriile planuri de etaj si sa aleaga stilul ferestrelor sau al usilor. Pot alege ce finisaje doresc pentru interior si exterior, etc.

3. Casele modulare sunt construite rapid

Casele modulare sunt de obicei construite in aproximativ 1/3 din timpul necesar pentru a construi o casa construita pe santier. Cu o planificare atenta, clientii pot fi in noua lor casa in cateva saptamani de la selectarea acesteia.

Acest lucru se datoreaza faptului ca timpul general de constructie este redus de lucrarile simultane pe santier si de constructia casei, impreuna cu forta de munca calificata a unui producator.

Discutam despre specialisti care au ani de experienta in industria constructiilor si lucreaza pe tot parcursul anului in fabrica. Nu exista intarzieri in ceea ce priveste termenul final pentru predarea casei clientului.

4. Casele modulare sunt de calitate

Deoarece casele modulare sunt construite in fabrici, producatorii pot utiliza instrumente care nu sunt disponibile pentru cei care construiesc case in mod traditional. In plus, peretii interiori sunt fixati cu suruburi pe peretii exteriori.

Materialele care se folosesc pentru izolatia fonica sau pentru izolatia termica a casei sunt de calitate premium. Tamplaria este de asemenea de cea mai buna calitate la fel ca si materialele folosite pentru finisajele interioare si exterioare.

Concluzie

Asadar, dupa cum puteti vedea, multe avantaje sunt asociate cu aceste case prefabricate. Deci, este cat se poate de usor de inteles care sunt motivele pentru care oamenii prefera mai nou aceste case.

Check Also

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Ce avantaje si dezavantaje ofera o proiectare instalatii CCTV Brasov? Majoritatea antreprenorilor au ales deja …

Close