marți , mai 26 2020
Breaking News
Home / Cazare / Cazare Brasov Piata Sfatului

Cazare Brasov Piata Sfatului

Cazare Brasov Piata Sfatului

Brasov este un oras turistic extrem de important. Aici calatoresc annual mii de turisti, pentru a se bucura de aerul curat si de furmusetile orasului istoric. Multi dintre acesti turisti opteaza pentru o Cazare Brasov Piata Sfatului. Iar acest lucru nu ar trebui sa mire pe nimeni.

Cazare Brasov Piata SfatuluiPiata Sfatului este o zona istorica extrem de incarcata cu poveste si obiective turistice. Multi aleg o cazare in aceasta zona pentru a scapa de gija transportului de la cazare in centrul orasului. Deoarece, astfel, vor fi doar la cativa metri de principalele atractii ale orasului.

Printre acestea se numara Muzeul din Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii, Piata Enescu si multe altele. Astfel, daca doriti o Cazare In Brasov care este aproape de aceste obiective, atunci alegeti un hotel, o pensiune sau un apartament in regim hotelier in aceasta zona.

Dar sa aveti mare grija daca veti calatori cu masina proprie. Deoarece in centrul orasului, ca in orice alt oras, locurile de parcare sunt extrem de solicitate. Astfel, trebuie sa va pregatiti ca veti gasi destul de greu un loc de parcare. Mai ales daca veti vizita orasului in anumite perioade ale anului. Cum ar fi sarbatorile de iarna, sezonul rece sau zile in care este un anumit festival sau eveniment public.

Check Also

Pensiune Rasnov

Pensiune Rasnov

Promotii speciale oferite de Pensiune Rasnov Folosind tichetele de vacanta la o Pensiune Rasnov se …

Close