joi , decembrie 7 2023
Home / Cazare / Pensiune Rasnov

Pensiune Rasnov

Promotii speciale oferite de Pensiune Rasnov

Folosind tichetele de vacanta la o Pensiune Rasnov se pot obtine conditii de cazare deosebite, care presupun costuri minime. Pachetele de servicii turistice complete sunt conferite la preturi promotionale. Se asigura tot confortul necesar al unei vizite a turistilor. Fiecare camera foarte spatioasa asigura accesul la doua terase generoase. Privelistea montana este splendida. In incinta complexului turistic accesul nelimitat la internet este gratuit. Televiziunea prin cablu se regaseste in fiecare camera, utilizandu-se televizoare LCD cu plasma plata. Pensiunea mai dispune si de un restaurant destinat oaspetilor, cu mancaruri si preparate culinare traditionale.

Facilitati oferite de o Pensiune Rasnov

Cel mai accesibil Hotel Rasnov este situat intr-o zona montana minunata. Aceasta pensiune dispune de un numar de noua camere. Trei camere sunt duble. Trei camere sunt matrimoniale. Trei camere sunt simple. Exista posibilitatea introducerii unui pat suplimentar in fiecare camera sau a unui patut pentru copil.

Pensiune RasnovToate camerele sunt pentru nefumatori. Sala de mese este special conceputa pentru a garanta confortul si relaxarea turistilor. Terasa de vara si gradina sunt special amenajate pentru a asigura divertismentul turistilor. Piscina exterioara cu apa incalzita este preferinta celor mai multi turisti. Acestia pot juca remi, carti sau table. Pot face gratar. Se pot relaxa pe balansoar.

Pensiune Rasnov

O Pensiune Rasnov este amenajata cu bun gust. Ambientul este decorat in mod traditional. Atmosfera inconjuratoare este foarte relaxanta. Bucataria pensiunii este complet echipata si utilata. Turistii isi pot prepara propriile preparate culinare. Au totul la dispozitie. Se pot organiza si mese festive de catre specialisti in arta culinara. Preparatele vor fi, intotdeauna, proaspete si organice. In incinta pensiunii exista amenajat si un bar, la care oaspetii au acces in timpul zilei. Seara se pot organiza petreceri minunate alaturi de prieteni.

La acest Hotel Rasnov, ambianta este una cu totul familiala. Personalul este foarte ospitalier. In gradina pensiunii este amenajat si un loc de joaca pentru copii. Spre surprinderea oaspetilor, se gaseste amplasat si un cuptor de paine si de placinte.

Check Also

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Ar fi indicat sa va orientati catre o Cazare Bucuresti cat mai buna. …

Close