luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Lasati gradina pe mainile profesionistilor si vei fi surprins la sfarsit de rezultat. Alegerea potrivita atunci cand te decizi sa amenajezi spatiul verde din jurul casei. Acestia iti ofera solutii atat pentru gazon cat si pentru decoratiuni. Poti apela la rulouri de gazon pentru uniformitate, la plante decorative pentru culoare si la diverse ornamente pentru decorare.

Ce alegem dintre rulouri de gazon sau insemantarea gazonului?

rulouri de gazonGazonul obtinut prin insamantare are o perioada mai indelungata de crestere. In schimb, daca utilizezi rulouri de gazon, acesta se poate utiliza din prima. Iarba are o anumita inaltime si te poti bucura de aceasta imediat dupa montare.

Orice Firma Amenajari Gradini stie ca terenul se pregateste in aceeasi maniera pentru ambele tipuri de gazon. Se elibereaza de orice element nefolositor, precum crengi, resturi vegetale sau pietre. Apoi cu ajutorul unui utilaj se niveleaza terenul, dupa care se monteaza sau se insamanteaza gazonul.

Intretinerea gazonului

Pentru a creste armonios si pentru a-si pastra vitalitatea, este nevoie de un mic proces de intretinere. In primul rand, are nevoie de apa. Irigarea se poate realiza manual, daca te pasioneaza ingrijirea sau ai timp. Daca nu, apeleaza la un sistem de irigatii, pe care il poti achizitiona. In al doilea rand, apare necesitatea fertilizarii gazonului. Acest proces asigura o crestere uniforma a gazonului.

 

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

De ce este recomandata alegerea unor termopane Salamander Brasov? Atunci cand aveti nevoie de usi …

Close