luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Sanatate / Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala

Serviciile de Optica Medicala au in vedere, in permanenta, satisfactia pacientului. Acestea vor indeplini cele mai inalte standarde de calitate. Intr-o clinica specializata in tratarea afectiunilor oculare se gasesc ghiduri complete. Acestea se adreseaza tuturor pacientilor. Au rol consultativ. Pacinetii se vor familiariza cu serviciile si produsele medicale oferite. Vor intelege avantajele de care beneficiaza.

Optica MedicalaLa orice Cabinet Oftalmologic Brasov se fac investigatii medicale. In cazurile considerate grave se realizeaza inclusiv spitalizarea in regim de o zi. Exista si aceasta posibilitate. Se fac si interventii laser in functie de afectiunile depistate. Interventiile chirurgicale se impun in cazul afectiunilor grave. Unele cabinete oftalmologice efectueaza si tratament pentru retinopatie diabetica.

Pacientul va fi intotdeauna informat cu privire la toate serviciile medicale disponibile. In urma consultatiei, acesta va fi informat si asupra starii sale de sanatate. Medicul ii va aduce la cunostinta care sunt interventiile medicale propuse si ce riscuri comporta fiecare procedura. Medicul va prezenta pacientului si allternativele existente la procedurile si tratamentul propus.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Ce inseamna ortodontie Brasov? Stim cu totii ca exista pacienti care au nevoie de serviciile …

Close