joi , septembrie 29 2022
Breaking News
Home / Sanatate / Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Daca pacientul simte o durere oculara va merge la un Consult Oftalmologic. Acest consult se recomanda si in cazul in care se constata diminuarea vederii. Si copiii trebuie sa mearga la controale oftalmologice. O vedere sanatoasa reda increderea copiilor in propria persoana. Este indicat un consult oftalmologic incepand de la varste fragede.

Consult OftalmologicUn copil va fi dus la un medic oftalmolog incepand cu varsta de doi ani. Aceasta este recomandarea specialistilor. Este esential acest aspect, deoarece pot fi descoperite anumite afectiuni. Daca acestea sunt tratate din timp sunt reversibile. Scopul final este obtinerea unei vederi bune pentru viitor.

La Optica Brasov se face inclusiv consult oftalmologic al celor mici. Exista anumite simptome pe care cei mici le resimt daca apar probleme oftalmologice. Daca cel mic sta prea aproape de televizor sau de cartea pe care o citeste este un semn ca poate avea probleme cu vederea. Daca cel mic isi micsoreaza ochii cand priveste inspre tabla la scoala, poate avea probleme cu vederea.

Check Also

Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Beneficiile semnificative ale unei operatii pe pleoape Procedurile de operatii pe pleoape sunt din ce …

Close