joi , septembrie 29 2022
Breaking News
Home / Financiar / Infiintare SRL Brasov

Infiintare SRL Brasov

Infiintare SRL Brasov

Inainte de a putea lasa loc creativitatii si a putea incepe activitatea comerciala trebuie parcurs procesul legal. Procedurile impuse de legislatie pentru infiintare SRL Brasov pot parea descurajante la prima vedere. Aceasta doar pentru ca fara sprijin din partea unor persoane cu experienta in domeniu imaginea de ansamblu se pierde. Solutia este deci simpla, la inceput de drum cauta oameni care sa iti completeze entuziasmul cu informatii pertinente.

O firma specializata in acordarea consultantei in astfel de cazuri este optiunea eficienta pentru punerea lucrurilor in miscare. Vor oferi informatiile in formula accesibila, confidentialitatea colaborarii si profesionalism categoric livrate cu rabdare si respect.

Proces simplu de infiintare SRL Brasov

Se porneste de la obiectul de activitate, care reprezinta pasiunea ta si investitia atat financiara cat si afectiva. Unul principal si nelimitate obiecte secundare cu mentiunea ca numarul lor se coreleaza cu taxa de iregistrare a firmei.

Ca forma juridica, societatea cu raspundere limitata are anumite caracteristici conform legii. Acestea se refera la capitalul social de minim 200ron divizat in parti sociale egale (minim 10ron fiecare).

Conducerea acesteia se face de catre adunarea generala a asociatilor. Se poate realiza si cu un asociat, cu conditia ca acesta sa nu posede aceasta calitate in alta societate. Asociatii nu au calitatea de comercianti si raspund de datoriile societatii in limita aporturilor. De administrarea societatii se ocupa administratorii, care detin puteri nelimitate si o reprezinta in relatiile cu terte persoane.

Desfasurarea procesului de infiintare a unei firme SRL in Brasov

infiintare srl brasovLa prima intalnire pentru infiintari firme Brasov este necesara rezervarea numelui societatii o data ce s-a verificat disponibilitatea acestuia. Verificarea se face in mod gratuit pe pagina web oficiala a Registrului Comertului. In acest punct al infiintarii firmei SRL se redacteaza actul consitutiv, fara de care nu se poate face comert.

Urmatorul pas este incheierea unui contract de comodat/inchiriere care pune la dispozitie un imobil pentru stabilirea sediului social.

De aici urmeaza depunerea capitalului social la banca int-un cont de tip special si a actelor la Registrul Comertului. Judecatorul delegat de Tribunalul teritorial va analiza documentele depuse si dispune inmatricularea societatii. Astfel povestea afacerii dumneavoastra incepe si se va putea dezvolta conform imaginii ideale de la care ati plecat.

 

Check Also

Serviicii Contabile Brasov

Servicii Contabile Brasov

Servicii contabile Brasov Este o idee buna sa va orientati catre niste servicii contabile Brasov …

Close