luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Transport Marfa / Colete Italia

Colete Italia

Colete Italia

Fiecare dintre noi avem rude sau cunostinte plecate in strainatate si am primit macar o data pachete de la ei. Uneori acestea ajungeau intacte, alteori pareau aruncate dintr-o parte in cealalta, iar continutul era deteriorat.

E greu sa gasesti persoane de incredere carora sa le incredintezi pachetele. Pentru transportul de colete Italia puteti apela nestingherit la agentia EuroAndra. Acestia ofera servicii de transport in siguranta si cu confort ridicat pentru persoane, dar si transport de colete.

Trimitere de colete Italia catre cei dragi de acasa

colete ItaliaDaca esti plecat in Italia de o perioada mai lunga de timp esti obisnuit sa trimiti regulat pachete acasa. Mergi la cumparaturi si vezi bunuri care cel mai adesea nu le gasesti in tara si te decizi sa cumperi. Mai iesi la o plimbare si vezi in vitrine niste haine numai bune pentru nepotica, mama, tata. Intrand descoperi ca mai sunt si la reducere, si te decizi sa cumperi si mai multe.

La un moment dat descoperi ca ai acasa un stoc intreg de bunuri luate cu scopul de a fi trimise in Romania. Te decizi ca e momentul sa le ambalezi si sa le expediezi acasa. Aduci cutiile de carton, incepi sa le aranjezi, le potrivesti si gata. Urmeaza acum procesul de cautare a unui mijloc de transport de colete Italia – Romania. Daca ai la dispozitie internet, te folosesti de acesta, daca nu, apelezi la cunostinte sa iti recomande persoane de incredere.

EuroAndra – transport de colete Italia-Romania

Una dintre agentiile ce ofera transport pentru persoane sau de colete din Italia in Romania este EuroAndra. Lucreaza cu personal profesionist, de incredere si se asigura ca bunurile ajung in siguranta si nedeteriorate in tara, la destinatar.

Nu se realizeaza transportul pachetelor ce contin arme, droguri, substante inflamabile, sau care au imprimate pe ambalaj diverse inscriptii deranjante. Trebuie sa fie ambalate corespunzator, incat ambalajul sa sustina greutatea interioara si sa nu se deterioreze din pricina presiunii.

Check Also

Coltare Carton

Coltare Carton

Coltare Carton Este bine sa alegeti mereu cele mai bune Coltare Carton. Acestea vor fi …

Close