sâmbătă , septembrie 30 2023
Home / Transport Persoane / Transport Persoane Romania Italia

Transport Persoane Romania Italia

Transport Persoane Romania Italia

Euroandra va asteapta cu cele mai bune oferte pentru calatoriile internationale pe ruta Brasov – Roma. Ruta de transport persoane Romania Italia se desfasoara pe traseul Brasov – Pitesti – Curtea de Arges – Roma si retur. Va oferim sansa de a va relaxa total in timpul transportului intre cele doua tari.

Conditii de transport persoane Romania Italia

transport persoane Romania ItaliaToata flota de masini, microbuze si autocare folosite la transport persoane Romania Italia este moderna si complet dotata pentru confortul dumneavoastra. Euroandra investeste constant in flota de autocare pentru a beneficia tot timpul de ultimele tehnologii. Astfel, toate autocarele folosite in prezent sunt dotate cu sistem audio-video, toalete, scaune rabatabile, aer conditionat, suport picioare si multe altele. Indiferent ca este vara sau iarna, confortul termin nu va fi o problema pentru dumneavoastra. Veti beneficia de o temperatura placuta si confortabila tot timpul.

Preturi pentru transport persoane Romania Italia

Pretul unui drum pe ruta Romania – Italia este de 90Euro, indiferent de sezon sau anotimp. Iar daca optati pentru cumpararea unui bilet dus – intors, pretul biletului va fi de doar 150Euro / persoana. Biletul este valabil 90 de zile incepand cu data primei calatorii. Stabilirea datii de retur se face cu maxim 15 zile inaintea datei dorite de comun acord cu firma de transport.

Check Also

Transport Persoane Brasov

Transport Persoane Brasov

Transport Persoane Brasov Cand vine vorba de Transport Persoane Brasov, posibilitatile sunt numeroase. Deoarece in …

Close