luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Tabara de Ski Brasov – sfaturi utile

Tabara de Ski Brasov – sfaturi utile

Tabara de Ski Brasov

Sa skiezi pe partie, prin zapada proaspata, sub soarele arzator care se reflecta in muntii acoperiti de zapada. Acesta trebuie sa fie unul dintre cele mai placute sentimente. Pentru a va putea bucura de aceasta experienta, va recomandam inscrierea la o tabara de ski Brasov. Pe langa diversele activitati din cadrul acesteia, veti avea ocazia si de a ski pe partiile din Poiana Brasov. Desigur, pentru a va putea bucura la maxim de experienta, sunt cateva sfaturi de care trebuie sa tineti cont.

Tabara de Ski Brasov: sfaturi utile

Cursuri Ski BrasovIn primul rand, protejati-va pielea. Acest lucru se aplica atat pentru soare cat si pentru vant si frig. Zapada reflecta razele soarelui, ceea ce va poate deranja ochii. Este recomandat sa purtati ochelari de protective pe partie. De asemenea, datorita luminii puternice, exista posibilitatea de a va bronza. Aplicati un strat de crema solara inainte sa iesiti pe partie. Crema va proteja impotriva vantului si frigului, de asemenea.

Respectati codul culorilor. Fiecare pista are un cod al culorilor care ii indica nivelul de dificultate. Partiile verzi sunt cele mai usoare, urmand apoi cele albastre, rosii si apoi negre. Alegeti cu grija partia corespunzatoare nivelului dumneavoastra de pregatire si experienta. In cadrul activitatilor de tabara de ski Brasov, instructorii va vor indruma in mod corespunzator.

Echipamentul este important sa fie adecvat

Veti avea nevoie, de asemenea, si de o tinuta corespunzatoare. Daca va este frig sau daca va simtiti incomod, nu veti putea skia cum trebuie. Asadar, aveti nevoie de haine calduroare, impermeabile de preferat. Puteti opta si pentru o pereche de colanti pe dedesubtul pantalonilor de fas. Bratele si mainile trebuie sa fie acoperite complet, manusile fiind nelipsite.

Imbracamintea. Veti avea nevoie, de asemenea, si de hainele potrivite. Daca va simtiti incomod sau va este frig, atunci nu va veti putea bucura pe partie. Din acest motiv, aveti nevoie de haine calduroase, de preferat impermeabile. Tineti cont si de ceea ce purtati pe dedesubt. Puteti opta pentru o pereche de colanti sub pantalonii de fas. Bratele si mainile trebuie sa fie complet acoperite si trebuie sa purtati manusi.

Skiatul nu este unul din acele sporturi pe care il puteti invata de unul singur. De asemenea, nu este o idee buna nici sa apelati la ajutorul prietenilor sau familiei care au mai skiat inainte. Ajutorul unui instructor cu experienta va face diferenta intre o experienta placuta si o tragedie. Luati in considerare toate aceste lucruri iar experienta dumneavoastra pe partie va fi cu siguranta una de neuitat!

 

Check Also

Sonar Garmin

Sonar Garmin

Sonar Garmin Alegeti un Sonar Garmin de calitate. Pescuitul este o activitate pe care o …

Close