sâmbătă , septembrie 30 2023
Home / Sport si Recreatie / Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

Managementul educational recomanda cursurile organizate de Scoala De Ski Poiana Brasov. Instructorii atestati isi vor impartasi experienta lor cu cei tineri. Cursurile se adreseaza copiilor de toate varstele, adolescentilor, tinerilor, dar si adultilor. Programele educationale oferite sunt diferite. Astfel, se organizeaza cursuri de initiere atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Aceasta categorie de cursuri se adreseaza celor care nu au practicat niciodata acest sport de iarna. Se vor organiza grupe diferite pentru categorii de varsta diferite.

Cursuri organizate la Scoala De Ski Poiana Brasov

La Scoala De Ski Poiana Brasov se organizeaza asa numitele cursuri pentru intermediari. Acestia au absolvit cu succes cursurile pentru incepatori si doresc sa isi imbunatateasca si sa isi desavarseasca stilul de a skia. Au aceasta posibilitate, urmand cursurile pentru intermediari. Si in acest caz, se vor organiza cursuri adresate diferitelor categorii de varsta. Cursurile pentru avansati se adreseaza, in special, celor care iubesc acest sport de iarna. Acestia isi doresc sa practice schiul de performanta. Dupa ce vor asimila cunostintele necesare, vor participa inclusiv la competitii sportive. Vor lua premii.

Scoala De Ski Poiana BrasovFiecare partie de ski dispune de locuri special amenajate pentru invatarea practicarii schiului. Instructorii de ski vor supraveghea indeaproape cursantii. Pregatirea acestora se va efectua cu respectarea unei programe scolare dinainte stabilite. Se va respecta intotdeauna programul de predare coerent.

Orele se vor desfasura in deplina siguranta sub stricta coordonare si monitorizare a instructorilor de ski special desemnati in acest scop. Va prevala profesionalismul. Totodata, cursurile si antrenamentele se vor desfasura intr-un atmosfera relaxanta. Se vor desfasura activitati educative si recreative. Copiii vor fi tot timpul cu zambetul pe buze.

Scoala De Ski Poiana Brasov

Locatia unei scoli de ski este intotdeauna langa partia de ski. De regula, distanta este de aproximativ cincizeci de metri. Calitatea cursurilor organizate la Scoala De Ski Poiana Brasov rezulta si datorita competentei monitorilor de ski. Acestia pun pe primul loc siguranta cursantilor. Vor avea in vedere intotdeauna pregatirea fizica a fiecarui cursant. Conteaza foarte mult si nivelul tehnic al cursantilor. In fiecare dimineata se vor analiza conditiile climaterice si meteorologice. Echipamentele de ski vor indeplini anumite standarde de calitate.

Check Also

Sonar Garmin

Sonar Garmin

Sonar Garmin Alegeti un Sonar Garmin de calitate. Pescuitul este o activitate pe care o …

Close