joi , decembrie 7 2023
Home / Diverse / Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

Nevoia unei Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

Din pacate pentru unii utilizatori de smartphone-uri, este posibil ca la un anumit moment dat sa aiba nevoie de Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov. In acest articol aflati care sunt factorii care cauzeaza defectarea placii de baza a unui smartphone. Asadar, sa intram in detalii si sa vedem despre ce este vorba.

Factorii care duc la nevoia unei Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

Exista mai multi factori importanti care pot duce la defectarea placii de baza, iar ulterior la reparatia acesteia. Uneori poate fi mai rentabila inlocuirea placii de baza decat reparatia efectuata intr-un service gsm. Vom vedea asadar intai care sunt aceste cauze ale defectarii placii de baza.

1. Utilizare prelungita.

Caldura la o placa de baza este foarte daunatoare. Cand folositi excesiv telefonul, acesta tinde sa se incalzeasca. O astfel de caldura uzeaza treptat materialele de aluminiu si cupru care tin componentele impreuna. Cand aceste componente pierd contactul cu placa de baza, apar problemele.

Smartphone-urile din zilele noastre au un protocol de siguranta pentru a se proteja de supraincarcare. Aceasta inseamna ca bateria se va opri automat din incarcare odata ce este plina. Chiar si asa, supraincalzirea va avea loc daca bateria este defecta.

Un alt scenariu in care apare problema supraincalzirii este atunci cand continuati sa utilizati dispozitivul in timp ce acesta se incarca. Dispozitivul se afla in permanenta intr-o stare de descarcare si reincarcare care este stresanta pentru placa de baza.

Daca dispozitivul dvs. se incalzeste chiar si atunci cand este in stare de inactivitate, ar trebui sa trimiteti dispozitivul in service. Este probabil sa fie nevoie de o reparatie a placii de baza.

2. Daune cauzate de apa.

In timp ce o stropire sau o scurgere minora de apa nu va poate deteriora telefonul, majoritatea smartphone-urilor nu pot supravietui unei scufundari de 1 metru sau chiar 10 minute in ploaie.

Reparatii Pe Placa De Baza Telefon BrasovDesi majoritatea smartphone-urilor moderne sunt „rezistente la apa”, cititi detaliile cu atentie si va veti da seama ca de fapt sunt doar rezistente la cativa stropi de apa. Unii producatori nici macar nu includ daunele cauzate de apa ca parte a garantiei lor.

Telefoanele inteligente mai noi, cum ar fi iPhone XS si XS Max, sunt rezistente la apa in conformitate cu standardul IP68.

Nu este o stiinta aceea ca dispozitivele electronice au de suferit din cauza apei. Cand apa intra in contact cu placa de baza, o crestere a curentului va cauza un scurtcircuit, determinand oprirea telefonului.

Contactul cu apa provoaca de asemenea, o reactie chimica care are ca rezultat formarea de pete verzi de mucegai pe placa de baza.

Cu cat un telefon functioneaza mai mult (electricitatea curge), cu atat vor exista mai multe componente scurtcircuitate si produse chimice.

Cu atat va fi mai dificil sa va salvati telefonul. Prin urmare, atunci cand telefonul intra in contact cu apa, opriti telefonul imediat si lasati-l sa se usuce dupa care mergeti la service pentru spalarea chimica a placii de baza.

3. Impact fizic grav.

Cand scapati telefonul, prima asociere care va vine in minte este un ecran spart. Majoritatea clientilor privesc dincolo de faptul ca un impact grav poate provoca de asemenea, daune interne unui smartphone.

Un exemplu mai evident va fi atunci cand telefonul dvs. este lovit de o masina. Pe langa ecranul spart si geamul de protectie spart, este posibil ca telefonul sa fie mai plat decat inainte sau sa fie grav indoit. Evident, un telefon mobil deformat va insemna o placa de baza deformata. Si asta necesita reparatii.

4. Defecte din fabrica

Nu este o gluma. Uneori, exista defecte in designul ingineresc al placii de baza care fac ca unele componente sa se defecteze mai repede decat alte componente. Multi clienti au mers cu telefoanele noi in service pentru a remedia problema.

Concluzie

Exista asadar suficiente cauze datorita carora se ajunge la Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov. O astfel de reparatie uneori reprezinta cea mai buna solutie pentru utilizatori, mai ales daca este efectuata intr-un service gsm renumit.

Alteori insa, reparatia poate costa cat telefonul sau cat o mare parte din valoarea acestuia. In aceste conditii multi utilizatori opteaza pentru inlocuirea dispozitivului.

Check Also

Angajari Modele Videochat

Angajari Modele Videochat

Beneficiile reale ale celor care aplica pentru angajari modele videochat Atunci cand iti propui sa …

Close