sâmbătă , august 13 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Remorci Agricole Tandem

Remorci Agricole Tandem

Ce specificatii merita analizate cand cumparati remorci agricole tandem?

In momentul in care vine vorba depre achizitia unei remorci agricole tandem, trebuie sa cunosti unele detalii. Fara a cunoaste aceste detalii iti va fi foarte greu (daca nu chiar imposibil) sa faci cea mai buna alegere.

Citeste acest articol si vei afla in ce scopuri poate fi folosita o asemenea remorca. Vei afla si care sunt specificatiile tehnice care necesita o foarte mare atentie.

In ce scopuri se folosesc aceste remorci agricole tandem?

Dupa cum denumirea lor ne da de inteles, remorcile agricole tandem sunt folosite in agricultura. Deci, cei care se ocupa de cultivarea diverselor produse agricole (legume, cereale, fructe, leguminoase) au nevoie de asemenea remorci.

Remorci Agricole TandemPentru agricultori acest tip de remorca este deosebit de important. In primul rand, au nevoie de o asemenea remorca primavara, cand isi duc pe camp semintele pentru a le planta. Au nevoie de asemenea de remorci agricole tandem cand duc tone de ingrasaminte chimice/naturale. Aceste ingrasaminte sunt aruncate peste solurile pe care au fost semanate sau vor fi semanate culturile.

Toamna sunt necesare aceste remorci agricole pentru a transporta catre locul de depozitare culturile. Cei care se ocupa si de cresterea animalelor pe langa agricultura, folosesc remorcile si pentru a transporta hrana animalelor.

Asadar, ati vazut in mare parte in ce scopuri se folosesc remorcile agricole de acest tip. Ele pot fi utilizate insa si pentru a transporta tot felul de alte lucruri.

Specificatii tehnice importante

In primul rand, conteaza foarte mult capacitatea de incarcare a fiecarei remorci agricole tandem. Cei care aleg o asemenea remorca trebuie sa tina cont de aceasta caracteristica.

Capacitatea de incarcare a remorcii reprezinta numarul total de kilograme suportat la incarcare de remorca. Cu cat aceasta capacitate este mai mare, cu atat sunt mai mari si dimensiunile unei remorci. Cu cat dimensiunile sunt mai mici, cu atat capacitatea de incarcare este mai mica.

Apoi, trebuie luata neaparat in considerare si masa maxima autorizata. Aceasta reprezinta masa remorcii alaturi careia ii este adaugata si capacitatea de incarcare.

Cei care cumpara remorca trebuie sa isi cunoasca nevoile in primul rand. Si, trebuie sa aleaga o remorca ale carei specificatii enumerate anterior, sa se incadreze perfect in nevoile lor.

Check Also

Proiectare Instalatii Curenti Slabi

Proiectare Instalatii Curenti Slabi

Unde este nevoie de proiectare instalatii curenti slabi? Serviciile de proiectare instalatii curenti slabi sunt …

Close