luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Plante Ornamentale De Gradina

Plante Ornamentale De Gradina

Plante Ornamentale De Gradina

Nu trebuie sa neglijam aceste Plante Ornamentale De Gradina de sezon. Specialistii recomanda o continuitate in spatiul nostru verde. Fiecare sezon are frumustile sale, nuantate prin florile de sezon. Spre exemplu, primavara isi arata splendoarea bulbii plantati in septembrie. In octombrie ne bucuram de lalele, zambile, narcise şi alte bulboase care infloresc din martie pana in mai.

Plante Ornamentale De Gradina

Primavara, sunt foarte aspectoase bianualele, banutii (Belis) şi panselutele (Viola), care se gasesc într-o varietate mare de culori. Acestea decoreaza cu succes rondurile si petele florale. Din iunie, puteti crea covoare sau alte aranjamente de culori variate cu Plante Ornamentale De Gradina de vara. Spre exemplu, specialistii au in vedere: petunii, brumarele (Flox), nemtişori (Delfinium), stelute (Aster), Cosmos etc. Florile de vara sunt usor de aranjat, daca tineti cont de sfaturile cunoscatorilor, in legatura cu inaltimea lor. Spre exemplu, cele care cresc inalte se pun in fundalul conului vizual, cele medii la mijloc, cele mici in fata.

Plante Ornamentale De GradinaExpertii in amenajarea gradinilor au in vedere anumite tehnici de decorare si amplasare a elementelor vegetative sau ornamentale. Este bine de stiut ca albul, de exemplu, pus in spate da senzatia de adancime si mareste vizual zona. Culorile tari, cum ar fi rosu, orange, albastru, violet nu trebuie folosite in exces.

Acestea trebuie sa creeze zone de interes bine delimitate pentru a fi puse în valoare. Culorile trebuie asortate in asa fel incat sa nu se concureze reciproc. Intr-o anumita zona, specialistii recomanda folosirea numai a uor tonuri calde. Spre exemplu, putem aveain vedere: rosu, galben, orange, ochru. Aceste nuante vor crea o imagine placuta in contrast cu verdele frunzelor din fundal.

Plante Ornamentale De Gradina

Adu aproape de tine, prin intermediul expertilor, Plante Ornamentale De Gradina preferate de tine. Florile pot avea multe culori, spre exemplu, alb, galben, rozuri, orange, mov si unele dintre ele sunt frumos mirositoare. Ideal este sa aranjati macar un mic spatiu cu florile preferate; ca de exemplu, trandafirii.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

De ce este recomandata alegerea unor termopane Salamander Brasov? Atunci cand aveti nevoie de usi …

Close