sâmbătă , august 13 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Cele mai importante avantaje intalnite la usi si geamuri termopan Brasov

In cazul in care v-ati gandit sa renovati locuinta, trebuie sa incepeti cu achizitia unor usi si geamuri termopan Brasov. Desi v-ati gandit sa schimbati mai intai culoarea peretilor sau mobilierul, punctul de plecare este acesta.

Daca veti zugravi iar ulterior veti schimba usile si ferestrele, va trebui sa zugraviti din nou. Practic veti face acelasi lucru de doua ori si veti cheltui de doua ori banii pentru lavabila si culoare, plus manopera. Alegand sa porniti de la ferestre si usi termopane, apoi puteti zugravi si schimba mobilierul. Totul este cat se poate de logic in acest sens.

De ce usi si geamuri termopan Brasov?

Acum probabil ca va intrebati de ce trebuie neaparat sa alegeti acest tip de usi si de geamuri. Pe piata se gasesc dupa cum bine stim si usile si ferestrele cu tamplaria din lemn. Multe persoane nu stiu ce ar trebui sa aleaga atunci cand isi schimba ferestrele si usile.

Fara dubii insa, cea mai buna alegere este reprezentata de termopane. In ceea ce priveste tamplaria, aceasta este fabricata din pvc (upvc), si nu din lemn ca la tamplaria clasica. Aceasta din urma este mai ieftina insa nu reprezinta cea mai buna solutie.

In comparatie cu tamplaria din lemn, cea din pvc nu este afectata de umiditate. Lemnul poate suferi modificari odata cu trecerea anilor, pe cand pvc-ul ramane neschimbat. Deci, tamplaria din lemn poate crapa sau se poate lasa, pe cand cea din pvc ramane la fel ca in prima zi.

Geamuri Termopan BrasovApoi, lemnul este afectat de factori precum razele soarelui (razele UV). Vopseaua tamplariei se cojeste iar ramele ferestrelor si usile necesita vopsire si revopsire periodic. Cand vine vorba despre usi si geamuri termopan Brasov, nu exista astfel de probleme.

Par suficiente motivele acestea pentru a alege usi si ferestre termopane in locul celor din lemn? Unii ar spune ca da. Ei bine, mentionam insa ca acesta este doar inceputul. Ferestrele termopane sunt echipate cu sticla in strat dublu sau triplu. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale acestora.

Geamuri Termopan Brasov

Avand strat dublu sau triplu de sticla, este imposibil ca frigul sa mai patrunda in casa, sau caldura sa ajunga afara. Mai pe intelesul tuturor, nu se mai pierde caldura, ceea ce inseamna mai putina energie consumata. Drept consecinta, si facturile vor fi mai putin costisitoare.

Nu se mai aude nici zgomotul din mediul exterior in interiorul locuintei. Deci, ofera si o foarte buna izolare fonica. Nu trebuie sa va mai faceti in acest caz griji ca nu va puteti odihni. Cu ferestrele si usile termopane Brasov veti uita de astfel de griji.

Inainte de a incheia mentionam faptul ca si ferestrele si usile din lemn au un avantaj in fata celor termopane. Mai exact este vorba despre pret. Acestea sunt putin mai ieftine comparativ cu termopanele. Tinand insa cont de numarul total de beneficii al termopanelor (au fost prezentate doar cateva in articol), termopanele isi merita banii.

Concluzie

Cand vine vorba despre usi si geamuri termopan Brasov, acestea sunt putin mai scumpe comparativ cu cele din lemn. Daca luam insa in considerare toate avantajele tamplariei termopan (pvc), atunci aceste geamuri si usi isi merita banii. Acest articol v-a prezentat unele dintre avantajele si beneficiile cele mai importante ale acestui tip de ferestre si usi.

Check Also

Proiectare Instalatii Curenti Slabi

Proiectare Instalatii Curenti Slabi

Unde este nevoie de proiectare instalatii curenti slabi? Serviciile de proiectare instalatii curenti slabi sunt …

Close