joi , septembrie 29 2022
Breaking News
Home / Financiar / Expert Contabil Brasov

Expert Contabil Brasov

Expert Contabil Brasov

Daca doriti sa va infiintati o firma sau nu sunteti multumiti de actualul contabil, atunci va recomand sa apelati la un Expert Contabil Brasov. Acesta dispune de toate cunostintele si experienta necesara pentru o buna functiune a intreprinderii dvs.

Expert Contabil Brasov

Contabilul va tine evidenta contabila a firmei. Astfel, va tine evidenta analitica si sintetica a tuturor intrarilor si iesirilor din firma. Expertul trebuie sa intocmeasca toate actele necesare pentru evidenta contabila. Acesta va intocmi rapoartele, bilantul si declaratiile privind taxele si impozitele.

In alte cuvinte, expertul in contabilitate va oferii Servicii Contabile necesare pentru functionarea firmei in conformitate cu legislatia in vigoare. Astfel, compania dvs va fi cu toate documentele si evidentele la zi.

Evidenta salarizarilor este si ea un proces important daca compania dvs are angajati. In acest caz, contabilul va intocmi si depune atat statele de plata cat si declaratiile privind personalul. Dar la acestea se mai adauga si intocmirea fiselor fiscale.

Check Also

Serviicii Contabile Brasov

Servicii Contabile Brasov

Servicii contabile Brasov Este o idee buna sa va orientati catre niste servicii contabile Brasov …

Close