luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Service Auto / Elevator auto

Elevator auto

Elevator auto

Pentru un business de succes, in domeniul auto, este nevoie de personal calificat si echipament tehnologic modern. Personalul bine instruit are nevoie de ajutorul echipamentelor moderne pentru a-si putea desfasura activitatea cat mai rapid si in siguranta. Sunt utile echipamentele de vulcanizare, un elevator, compresor, utilaje pentru mecanica auto, echipament tinichigerie si multe altele.

Utilizarea unui elevator auto intr-un atelier de reparatii

elevatorAtelierele auto sunt din ce in ce mai bine dotate. Au la dispozitie o tehnologie tot mai avansata care asista mecanicii in desfasurarea activitatii. Unul dintre aceste utilaje ce reprezinta o necesitate in service este un elevator, indiferent de tipul acestuia.

Daca exista resurse suficiente in atelierul auto, mecanicii isi pot termina treaba rapid, in siguranta si corect. Cand aceste trei actiuni sunt indeplinite, toata lumea este multumita. Clientul are masina reparata, mecanicul si-a facut treaba corect si este apreciat de manager, iar rulajul va continua sa creasca pentru firma.

Conditii de utilizare a unui elevator auto

Exista cateva conditii prin care se poate achizitiona si pune in functiune un elevator. Toate regulile acestea sunt realizate pentru siguranta manevrantului dar si a intregului personal din incinta respectiva.

Primul pas dupa achizitia utilajului este intocmirea documentatiei tehnice. Este necesara depunerea acesteia pentru a primi doua autorizatii. Prima autorizatie este pentru acordul de montaj a elevatorului, iar cea de-a doua este pentru functionarea acestuia.

Personalul manevrant al utilajului trebuie sa aiba instruirea obligatorie facuta. Sa urmeze un curs de calificare, dupa care va fi examinat periodic.

In timpul utilizarii elevatorului se poarta echipament special de protectie. Incaltamintea trebuie sa fie adecvata si sa se poarte ochelari de protectie. Nu sunt acceptate bijuteriile ce pot fi agatate in mecanism si nici parul lung sa fie desprins.

Pentru o durata de viata cat mai lunga, este necesara o intretinere periodica a elevatorului. Este important si ca manevrantul sa fie atent in timpul operarii si sa lucreze conform cu manualul de utilizare.

 

Check Also

Autocolant Auto

Autocolant Auto

Autocolant Auto Cautati un Autocolant Auto care este rezistent si usor de plicat? Atunci la …

Close