luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Servicii Web / Creare site de prezentare

Creare site de prezentare

Creare site de prezentare

O agentie de marketing online va ofera toate serviciile de care aveti nevoie pentru a face recunoscuta afacera dvs. pe internet. Primul si cel mai important pas este cel de creare site de prezentare. Prin aceasta actiune se poate asigura un acces mult mai rapid si mai usor catre afacerea dvs.

Ce sevicii trebuie sa includa oferta pentru creare site de prezentare?

creare site de prezentareEste important sa alegeti sa colaborati cu o agentie de marketing online care lucreaza cu profesionalism. Acestia vor folosi toate resursele necesare pentru a crea un rezultat satisfacator.

In oferta pe care vi-o prezinta agentia pentru creare site de prezentare trebuie sa aveti urmatoarele optiuni. Prima si cea mai importanta este consultanta. Va veti intalni cu unul dintre membrii echipei si impreuna stabiliti detaliile. Veti ramane in contact pe tot parcursul crearii pentru ca rezultatul final sa fie exact ca cel pe care il asteptati.

Designul site-ului trebuie sa fie atragator sa faca vizitatorul sa ramana pe pagina. Acesta va fi in concordanta si va respecta cat mai fidel imaginea firmei dvs. Vor fi in total intre 5 si 10 pagini, fiecare reprezentand o parte importanta. Se va realiza un formular de contact pe una dintre pagini, care va oferi informatii legate de pozitionarea firmei, numere de contact si de unde poti cere o oferta.

Optimizarea si mentenanta

Pentru a functiona cat mai bine, un site de prezentare trebuie sa fie web design responsive. Acest lucru insemna ca trebuie optimizat diferit pentru fiecare dispozitiv de pe care ar putea fi accesat. Ne referim aici la laptopuri, calculatoare, tablete si telefone mobile. Pentru fiecare dintre acestea, site-ul trebuie sa aiba un aspect aparte si sa fie usor de navigat.

Dupa ce se creaza site-ul este de preferat sa optati si pentru serviciul de mentenanta. Acesta va fi oferit de aceeasi agentie de marketing online. Prin mentenanta puteti fi sigur ca nu vor aparea probleme la navigarea pe site.

 

 

Check Also

Magazine online

Magazine online

Magazine online Optati mereu pentru niste Magazine Online de calitate. Un astfel de magazin va …

Close