luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Diverse / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Este foarte important sa aveti in vedere niste norme de Condus Defensiv. Tinand cont de aceste lucruri, veti putea conduce fara probleme. Sansele sa fiti implicati intr-un accident se vor diminua. 61% dintre accidente au loc datorita soferilor care nu conduc defensiv. Accidentele sunt produse de lipsa prudentei si de viteza neadaptata conditiilor de drum. De asemenea, accidentele mai au loc si datorita neacordarii prioritatii, dar si de depasirea neregulamentara.

Condus defensiv

Condus DefensivUn lucru de care sa tineti cont este examinarea masinii. Ar fi bine sa examinati cu atentie masina pe care o detineti. Nu uitati sa va verificati cu atentie toate rotile. De asemenea, aveti in vedere si nivelul uleiului, dar si luminile masinii. Puteti chiar da o tura cu masina prin oras pentru a va face o parere cu privire la ea. Un alt lucru important de care trebuie neaparat sa tineti cont este sa va puneti centura.

Nu trebuie sa conduceti niciodata fara centura pentru ca aceasta va va feri de accidente. Toti instructorii de Condus Defensiv incurajeaza acest lucru. Chiar si un impact la o viteza mica va va putea crea probleme. Este astfel foarte improtant sa tineti mereu cont de centura. Ea ar trebui sa fie pusa chiar si de catre pasagerii din spate.

Condus defensiv

Atunci cand conduceti este foarte important sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti mereu luminile de intalnire. De asemenea, aceste lumini, ar trebui aprinse chiar si pe timp de zi. Nu uitati sa va semnalizati cu atentie toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila chiar si pe timp de zi. Puteti semnaliza chiar si pietonii. Un alt lucru improtant este sa va concentrati doar pe sofat. Nu ar trebui sa aveti alte ocupatii atunci cand conduceti masina.

Condus Defensiv – Un alt lucru este sa va asigurati in oglinzi cat mai des. La maximum 10 secunde trebuie sa vedeti ce se intampla in jurul vostru. In intersectii ar trebui sa reduceti mult viteza cu care circulati. Obisnuiti-va sa nu treceti pe galben in intersectii. Un alt lucru important este sa pastrati distanta intre voi si cel din fata voastra pentru a evita eventualele accidente.

Check Also

Seturi Cadou

Seturi Cadou

De ce ar trebui sa oferim seturi cadou ca strategii de marketing? Stiati ca multi …

Close