miercuri , februarie 21 2024
Breaking News
Home / Hoteluri / Hotelul – alegerea potrivita pentru un loc de cazare Brasov

Hotelul – alegerea potrivita pentru un loc de cazare Brasov

Cazare Brasov

In planificarea unei vacante sau a unui concediu de cateva zile trebuie sa aveti in vedere si rezervarea unui loc de cazare.

Daca sunteti in cautarea unei structuri de primire turistica cu functiuni de cazare Brasov, posibilitatile sunt multiple. Aveti posibilitatea de a alege intre: hotel, motel, hostel, pensiuni, vile, etc.

Hotelul – alegerea potrivita pentru un loc de cazare Brasov

Ati stabilit ca un hotel este cel care v-ar satisface nevoile si cerintele pe deplin. Acesta a fost primul si cel mai simplu pas. Partea complicata este sa alegeti din numarul mare de posibilitati, unul singur exact pe gustul dvs.

Cazare BrasovHotel Brasov este cunoscut ca fiind primul si singurul hotel ce apartine de un lant international care exceleaza prin calitatea serviciilor oferite. Localizarea este la intrarea in Brasov, aproape de zona comerciala a orasului, pe strada Calea Bucuresti. Este usor accesibil, iar de aici se ajunge simplu in oras.

Serviciile prestate de hotelul Brasov

Portofoliul serviciilor oferite cuprinde cazarea, alimentatia, organizarea de evenimente si conferinte si SPA. In ceea ce priveste cazarea, sunt disponibile 113 camere si apartamente, cu vedere spre Muntii Bucegi care ofera o priveliste deosebita. Spatiile de cazare sunt dotate conform standardelor internationale pentru clasificarea de 4*.

Cazarea se face in camere de nefumatori, single, double, executive, apartamente, apartament presidential. Serviciile si facilitatile puse la dispozitie pot fi gratuite sau contra cost. Cele gratuite sunt accesul la internet, la centrul de sanatate, parcare, bancomat, asistenta la transportul bagajelor si lustruirea pantofilor. La acestea se adauga cele contra cost: servicii de fax si curierat si servicii de spalatorie.

Centrul de sanatate este alcatuit din sauna uscata, sauna umeda, fitness si sala de relaxare cu fotolii termo-reglabile.

Daca aceste dotari sunt exact ceea ce cautati la un loc de cazare Brasov, atunci apelati cu incredere la Hotel.

Check Also

hotel in Brasov

Cazare la un hotel in Brasov

Cazare la un hotel in Brasov Fiecare isi face vacanta in functie de posibilitati, iar …

Close