marți , mai 30 2023
Home / Constructii / Case Mici Din Lemn

Case Mici Din Lemn

Case Mici Din Lemn

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane prefera sa isi construiasca Case Mici Din Lemn, decat sa isi cumpere un apartament. Acest lucru se datoreazam, in primul rand, disparitiei scepticismului populatiei legat de siguranta acestor locuinte la incendii.

Case Mici Din LemnNumeroase persoane au renuntat la aceste constructii in trecut, crezand ca nu vor rezista incendiilor. Dar din ce in ce mai multe perosane au aflat care este adevarul despre casele de lemn si incendiile.

Atunci cand o Firma Constructii Case Din Lemn se apuca de ridicarea unei case, aceasta utilizeaza doar lemne de calitate. Dar calitatea lemnului nu este cheia. Tratamentul ignifug prin care trec materialele este important. Iar cei care nu au incredere in tratamentul intial, pot opta pentru un tratament ignifug suplimentar. Scazand aproape de 0 aparitia unei incendii.

Dar casele din lemn au devenit din ce in ce mai populare si datorita costurilor scazute pe care le implica. O casa mica din lemn de 50-60 mp ajungand si la jumatate de pret fata de unu apartament de aceleasi dimensiuni. Astfel, veti economisii destui bani pentru a si mobila intreaga lcuinta.

In plus, o casa din lemn este bine izolata termic. Izolatia termica fiind mult mai efectiva decat la o casa construita din alte materiale.

Check Also

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Ce avantaje si dezavantaje ofera o proiectare instalatii CCTV Brasov? Majoritatea antreprenorilor au ales deja …

Close