luni , iulie 13 2020
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete Din Lemn

Brichete Din Lemn

Brichete din lemn

Biomasa lemnoasa prelucrata in conditii optime acorda posibilitatea consumatorilor de combustibil energetic sa foloseasca Brichete Din Lemn. Si speciile lemnoase de rasinoase pot fi prelucrate pentru productia de brichete din lemn. Aceste brichete din lemn pot fi asemanate unor blocuri de rumegus de lemn pur si curat. Brichetele din lemn sunt corpuri solide ecologice. Se utilizeaza aschiile de lemn. Fabricare si confectionarea acestora nu implica un proces foarte complex.

Se folosesc masini special create in acest scop, numite masini de brichetare. Standardele de calitate, reglementate la nivel international, au in vedere : coeficientul de umiditate, procentajul de cenusa si puterea calorica. Respectarea intocmai a acestor standarde de calitate ofera avantaje competitive.

Brichete din lemn

Brichete Din LemnAtat consumatoriii casnici, cat si consumatorii industriali vor face o analiza comparativa a combustibililor termici de pe piata actuala. Departamentele specializate de consultanta din cadrul companiilor producatoare de Brichete Din Lemn le vor oferi explicatii relevante. Se vor oferi explicatii cu privire la cantitatea de cenusa ramasa. Aceasta cantitate este foarte redusa. Si mai mult de atat, poate avea utilizari ulterioare, ca si fertilizator sau ingrasamant pentru sol. In momentul arderii, de regula, aceste brichete nu emana fum. Brichetele din lemn nu au miros.

Perioada de arderea a brichetelor este mult mai mare fata de perioada de arderea a lemnului masiv pentru foc. Si temperatura de ardere este foarte ridicata. De aceea se recomanda introducerea progresiva a brichetelor in centrala, soba sau semineu. Este importanta de retinut si urmatoarea mentiune: combustia este fara scantei. Din punct de vedere ecologic, brichetele din lemn sunt inlocuitorul perfect pentru carbune, gaze naturale sau lemn masiv pentru foc. Procesul de fabricare se realizeaza in spatii special amenajate. Aceste spatii sunt linii de productie de brichetare din cadrul fabricilor cu profil tehnologic.

Brichete din lemn

Exista masini de brichetare. Se folosesc pentru realizarea combustibilului termic numit Brichete Din Lemn. Aceste masini sunt utilate cu pistoane hidraulice. Fara aceste pistoane hidraulice nu ar fi posibila operatiunea de presare. De regula, aceste pistoane au caracteristici si intrebuintari distincte. Un piston este folosit pentru operatiunea de alimentare cu materie prima. Celalalt piston este utilizat pentru o compresie puternica.

Check Also

Mobila Brasov

Mobila Brasov

Mobila Brasov Alegand o Mobila Brasov inedita, veti lua o decizie cat mai buna. Aceasta …

Close