luni , iunie 24 2024
Breaking News
Home / Diverse / Angajari in Brasov

Angajari in Brasov

Pentru cine este perfect jobul intr-un studio in Brasov?

Vedem adesea anunturi ale studiourilor de videochat Brasov, care se afla in cautare de noi modele. Probabil va intrebati pentru cine este perfect un loc de munca in cadrul unui astfel de studio. Va intrebati cel mai probabil daca are rost sau nu sa aplicati pentru un asemenea job.

Acest articol va prezinta informatii despre studiourile de videochat. Aflati daca merita sau nu sa luati in considerare posibilitatea de a avea un astfel de loc de munca. Deci, cititi pana la final si veti afla multe lucruri interesante despre o astfel de cariera.

De ce as alege sa lucrez intr-un studio de videochat Brasov?

Multe persoane cauta raspunsul la aceasta intrebare. Ei bine, in primul rand pentru persoanele care nu au un loc de munca, acesta poate fi inceputul. Este mai bine sa aiba un job decat sa nu aiba unul.

Apoi, videochatul este legal pe teritoriul tarii noastre, fiind reglementat de Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/2004. Deci, atat fetele cat si baietii care doresc o asemenea cariera, nu au de ce sa-si faca griji. Vor avea un job legal din toate punctele de vedere. Acest lucru inseamna ca vor avea contract de munca si vor avea asigurare medicala. Toate contributiile catre stat le vor fi platite.

In afara faptului ca locurile de munca din cadrul studiourilor de videochat Brasov sunt legale, sunt bine platite. Inca din prima luna, veniturile modelelor vor fi de cel putin 1000 de dolari americani. Multe modele au ajuns sa castige si cate 5000 – 10.000 de dolari dupa cateva luni de munca in cadrul unui studio.

Videochat BrasovAceste venituri ale modelelor includ si tot felul de bonusuri (bonus de fidelitate, bonus de recomandare, etc.).

In plus, pentru a reusi sa isi pastreze modelele, studiourile de videochat le vor face acestora diverse cadouri. Excursiile in diverese tari exotice, imbracamintea pentru job sau jucariile sexuale pot fi cadouri pentru modele. Despre jucariile sexuale se stie ca sunt folosite de catre modelele din categoria adult. Ele sunt incurajate sa le foloseasca pentru a satisface dorintele clientilor. In acest fel, vor castiga mai multi bani, dar vor simti si placere folosind vibratoarele si alte cele.

Cine poate aplica pentru un astfel de job?

Persoanele care isi doresc o cariera in cadrul unui studio de videochat Brasov trebuie sa indeplineasca unele cerinte. In primul rand este foarte important sa aiba un aspect fizic placut si ingrijit.

Nu spune nimeni ca modelele trebuie sa aiba dimensiunile 90 – 60 – 90. Nimeni nu este perfect, deci toata lumea poate avea o sansa. Unii clienti platesc multi bani pentru a urmari la camera web fetele care au kilograme in plus. Altii platesc multi bani pentru a urmari fetele mai slabute.

Foarte important insa este ca modelele sa vorbeasca limba engleza (cel putin) la nivel conversational. Cele care nu vorbesc aceasta limba pot fi angajate, dar se vor inscrie la cursuri de limba engleza. Cursurile vor fi platite de catre studiourile de videochat Brasov sau de catre modele. Acest lucru va fi insa stabilit la interviu.

De asemenea, mai ales pentru modelele din categoria non adult, cultura generala este deosebit de importanta. Aici nu este vorba de nuditate, ci totul se bazeaza pe conversatie. Modelele trebuie sa fie capabile sa discute despre absolut orice cu clientii.

Asadar, acestea sunt cateva detalii importante pe care trebuie sa le cunoasca persoanele care doresc o cariera in industria videochatului.

Check Also

Seturi Cadou

Seturi Cadou

De ce ar trebui sa oferim seturi cadou ca strategii de marketing? Stiati ca multi …

Close